workforfit.blogg.se

TRÄNING | MAT | TIPS

THIS KEEPS YOU MOTIVATED

Kategori: INSPIRATION

 
Vem håller inte med om att färgglada träningskläder, snygga skor och peppmusik i öronen gör träningen så mycket bättre och roligare och håller även motivationen uppe. :)
/ Maja

Kommentarer

  • Nina Irojiro säger:

    Hur gör ni när det är kallt ute? Jag tycker att det var jättelätt att gå ut och springa 3-4 gånger i veckan när det var vår och sommar, men nu när det är kallare ute märker jag att jag drar mig för att gå ut. Är det bara att sikta på bra vinterkläder så man inte fryser, eller vad tror ni?

    Svar: Jag, Maja, brukar också bli mindre peppad när det är mörkt och kallt på kvällarna, så helst av allt går jag ut och springer på lördag eller söndag morgon när det är ljusare, då tycker jag iallafall det blir lättare. Men egentligen så brukar jag bara ta på mig varmt så jag inte fryser. Nu på hösten brukar jag ha på mig mina löparbyxor, underställs tröja och en löparjacka över det, det brukar räcka eftersom jag blir varm när jag springer. Mer mot vintern brukar jag också ha fingervantar och en mössa eller ett tjockt och mjukt hårband som sitter bra och värmer öronen. Om du kan springa med musik, så hjälper det iallafall för mig i mörkret och kylan. :)
    Maja & Alicia None

    2012-10-16 | 15:32:45
    Bloggadress: http://ninairojiro.blogspot.com

Kommentera inlägget här: